VICTORINOX - Nóż trybownik Fibrox Boning - 15 cm - Czarny

  • Dodaj recenzję:
    • 5.6003.15
    • Producent: VICTORINOX
    • EAN: 7611160503381
    • Dostępność: Produkt w naszym magazynie. Wysyłka 24h Produkt w naszym magazynie. Wysyłka 24h
      Koszty wysyłki: Darmowa od 249 zł

    • Historia ceny
      Najniższa cena 30 dni przed obniżką: 8 399,00 zł brutto
    • szt.
    • Cena netto: 57,36 zł 83,00 zł Cena brutto: 70,55 zł
    • RABAT: -15%

    Właściwości

    Materiał: stal nierdzewna
    Materiał uchwytu: Polipropylen
    Długość: 28,5 cm
    Długość ostrza: 15 cm
    Szerokość: 3,6 cm
    Wysokość: 2,2 cm
    Waga: 128 g
    Rodzaj ostrza: gładkie

    Precyzja i wygoda – odkryj doskonałość noża Victorinox Fibrox Boning

    Na każdej kuchni znajdują się noże, którym główny kucharz domu poświęca najwięcej uwagi. To właśnie te modele wyróżniają się wyjątkową wygodą i pozwalają bez trudu kroić nawet najtwardsze warzywa. Warto zwrócić uwagę na nóż Victorinox Fibrox Boning, który może stać się niezastąpionym narzędziem w Twojej kuchni. Jego ostrze o długości 150 mm sprawia, że bez wysiłku można kroić warzywa, owoce oraz porcjować mięso. Korzystanie z tego noża zapewnia pełen komfort podczas gotowania – wystarczy spróbować raz, by przestać szukać alternatywy dla podstawowego noża w swoim domu.

     

    Najważniejsze cechy:

    Praca z różnorodnymi produktami spożywczymi bywa wymagająca, dlatego projektanci tego modelu postawili na uniwersalność. Długie ostrze umożliwia wygodne krojenie zarówno warzyw, owoców, mięsa, jak i ryb. W razie potrzeby można nim również pokroić pieczywo, jeśli akurat nie ma pod ręką specjalnego noża do chleba. Oryginalny kształt ostrza oraz ergonomiczna rękojeść nadają mu atrakcyjny wygląd. Choć design nie jest najważniejszym aspektem, to przy wyborze odpowiedniego narzędzia ma on znaczenie. Victorinox Fibrox Boning wyróżnia się także innymi zaletami:

    • Ergonomiczna rękojeść zapewniająca wygodę użytkowania,
    • Niezrównana trwałość i odporność na uszkodzenia,
    • Długotrwała ostrość, dzięki której nie trzeba często ostrzyć noża,
    • Skuteczność w cięciu różnorodnych produktów,