Satake Daichi Nóż do porcjowania 20cm
- 805-551
- Producent: Satake Cutlery MFG. Co., LTD
- EAN: 4956617805551
-
Dostępność:
Zapytaj o dostępność
Koszty wysyłki: Darmowa od 249 zł
-
Historia ceny
- szt.
- Cena netto: 446,34 zł Cena brutto: 549,00 zł
20 RAT 0% - Rata : 27.45 zł miesięcznie
Satake Daichi Nóż kuchenny do porcjowania 20 cm
Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.
Dane techniczne:
Ostrze - stal 69 warstwowa rdzeń MVS10Cob
Twardość - 60 HRC +/- 1
Długość całkowita - 33,2 cm
Długość ostrza - 20 cm
Szerokość klingi - 3 cm
Grubość klingi - ok. 2,1 mm
Waga - ok. 150 g