Satake Daichi Nóż do porcjowania 20cm

  • Dodaj recenzję:
    • szt.
    • Cena netto: 446,34 zł Cena brutto: 549,00 zł
    • Niedostępny
    • 20 RAT 0% - Rata : 27.45 zł miesięcznie

    • Oblicz_raty_duckblue

    Satake Daichi Nóż kuchenny do porcjowania 20 cm

    Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

    Dane techniczne:

    Ostrze - stal 69 warstwowa rdzeń MVS10Cob

    Twardość - 60 HRC +/- 1

    Długość całkowita - 33,2 cm

    Długość ostrza - 20 cm

    Szerokość klingi - 3 cm

    Grubość klingi - ok. 2,1 mm

    Waga - ok. 150 g